Κοτόπουλο με μπρόκολο και καρότα

2 Νοεμβρίου 2017

Υλικά

  • 1 κοτόπουλο καθαρισμένο, πλυμένο κομμένο σε μερίδες
  • 2 μπουκέτα μπρόκολο, σε μικρά κομμάτια
  • 4 -5 καρότα καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
  • 1/3 φλιτζ. του τσαγιού ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 κ.γ κάρυ
  • 1 κ.σ. σάλτσα σόγιας
  • 2 κλαράκια φρέσκια μέντα για το  σερβίρισμα

Εκτέλεση

Βάζουμε σε μια λεκάνη τις μερίδες κοτόπουλου, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι,  το κάρυ τη σάλτσα σόγιας και λίγο από το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά
Τοποθετούμε το κοτόπουλο σε ένα ταψί, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο.
Αφήνουμε να ψηθεί καλά για 1 ώρα και 15΄περίπου. Παρακολουθούμε μήπως χρειαστεί να ρίξουμε λίγο ζεστό νερό και μισή ώρα πριν το βγάλουμε από το φούρνο ρίχνουμε στο ταψί τα καρότα και το μπρόκολο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 20 έως 30 λεπτά ακόμα.

φωτογραφία οδηγιών
Μοιράσου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.