Τυροπιτάκια στα γρήγορα

29 Ιανουαρίου 2018

Υλικά

  • 500 γραμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 2 αυγά
  • ένα κεσεδάκι γιαούρτι
  • ένα κεσεδάκι λάδι (μισό ελαιόλαδο και μισό αραβοσιτέλαιο)
  • 400 γραμ. φέτα τριμμένη
  • 1 κρόκο αυγού για το άλειμμα

Εκτέλεση

Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ μέχρι το μείγμα να γίνει μαλακή ζύμη. Πλάθουμε και φτιάχνουμε μικρά μπαλάκια σε σχήμα οβάλ, τα τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και τα αλείφουμε από πάνω με τον κρόκο του αβγού. Προθερμαίνουμε το φούρνο και ψήνουμε στον αέρα στους 180 βαθμούς για 25 – 30 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινήσουν.

 

 

φωτογραφία οδηγιών
φωτογραφία οδηγιών
Μοιράσου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.