Σαλάτα αχλάδια με λόλα

24 Αυγούστου 2018

Υλικά

(για 4 άτομα)

 

  • 1 lollo rosso πράσινη
  • 1 lollo rosso μοβ (κόκκινη)
  • 1 κόκκινη πιπεριά σε μικρές λεπτές φέτες
  • 1 κίτρινη πιπεριά σε μικρές λεπτές φέτες
  • 2 αχλάδια, καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 100 γρ. κεφαλογραβιέρα σε μικρά ραβδάκια

 

για τη σάλτσα

 

  • 1/4 φλιτζ. του τσαγιού ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. μηλόξιδο
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • αλάτι

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά και στεγνώνουμε τα φύλλα από τις σαλάτες, τα κόβουμε με το χέρι και τα τοποθετούμε σε μια σαλατιέρα ή δίσκο σερβιρίσματος. Προσθέτουμε τα αχλάδια, τις πιπεριές και την κεφαλογραβιέρα. Χτυπάμε καλά όλα τα υλικά για τη σάλτσα και περιχύνουμε με το μείγμα τη σαλάτα. Ανακατεύουμε ελαφρά και σερβίρουμε.

φωτογραφία οδηγιών
Μοιράσου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *