Εκτέλεση

  • Καθαρίζουμε την αντράκλα, αφαιρούμε τα σκληρά μέρη (κρατάμε μόνο τα τρυφερά φύλλα και κορυφές). Πλένουμε καλά και κόβουμε τα μεγάλα κομμάτια σε μικρότερα.

 

  • Αφήνουμε σε σουρωτήρι να στραγγίσουν από τα νερά τους και στη συνέχεια τα βάζουμε σε σαλατιέρα. Προσθέτουμε το αγγούρι, το κρεμμύδι και την πιπεριά. Χτυπάμε το ελαιόλαδο με το μηλόξιδο και το αλάτι, περιχύνουμε τη σαλάτα μας, ανακατεύουμε απαλά και σερβίρουμε.
φωτογραφία οδηγιών