ΣΑΛΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ με κριθαράκι

11 Μαρτίου 2018

Υλικά

  • 300 γρ. κριθαράκι μέτριο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο και μερικά κλαράκια για στόλισμα
  • 1 κίτρινη και 1 κόκκινη πιπεριά κομμένες σε μικρούς κύβους
  • 3 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 5 ελιές χωρίς κουκούτσι ψιλοκομμένες
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 2 κ. σ. ξίδι
  • αλάτι

Εκτέλεση

Βράζουμε το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας, σουρώνουμε και μόλις κρυώσει το τοποθετούμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τις ντομάτες, το κρεμμύδι τις πιπεριές, το μαϊντανό, τις ελιές, ρίχνουμε λίγο αλάτι και ανακατεύουμε ελαφρά. Χτυπάμε το λάδι, τη μουστάρδα, το ξύδι και περιχύνουμε με τη σάλτσα τη σαλάτα. Τοποθετούμε στο ψυγείο και λίγο πριν τη σερβίρουμε στολίζουμε με το μαϊντανό.

φωτογραφία οδηγιών
Μοιράσου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *