Εκτέλεση

  • Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρι, προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε καλά.
    Σε κάθε χαρτάκι ρίχνουμε 1 κ. γ. σοκολάτα και φροντίζουμε να την απλώσουμε στα τοιχώματα, έτσι ώστε να επικαλύψουμε καλά με σοκολάτα όλο το εσωτερικό του. Τα βάζουμε για λίγο (μερικά λεπτά) στο ψυγείο για να στεγνώσει η σοκολάτα πιο γρήγορα.

 

  • Στην υπόλοιπη σοκολάτα που έμεινε στο μπολ, ρίχνουμε το γάλα εβαπορέ και ανακατεύουμε καλά να ενσωματωθούν τα υλικά. Σε περίπτωση που η σοκολάτα έχει παγώσει τη λιώνουμε πάλι σε μπεν μαρί μαζί με το γάλα.

 

  • Αφήνουμε να κρυώσει (όχι να πήξει) , προσθέτουμε τα φιστίκια αφού κρατήσουμε μικρή ποσότητα για το τέλος και ανακατεύουμε.

 

  • Αφαιρούμε τα χαρτάκια προσεχτικά και έχουμε έτοιμα τα κουπάκια να τα γεμίσουμε με το μείγμα σοκολάτας. Ρίχνουμε από πάνω τα φιστίκια και κοσκινίζουμε το  κακάο.

 

 

 

 

 

φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών