Εκτέλεση

  • Χτυπάμε τ’ ασπράδια με το αλάτι  σε μαρέγκα,  προσθέτοντας  λίγη – λίγη  τη ζάχαρη και τη βανίλια. Προσθέτουμε το αλεύρι αμυγδάλου και ανακατεύουμε να ενωθεί με τη μαρέγκα, απαλά όμως για να μη ξεφουσκώσει.

 

  • Μοιράζουμε το μείγμα σε σε τόσα μπολ, ανάλογα με το πόσα χρώματα θα φτιάξουμε. Σε κάθε μπολ ρίχνουμε μερικές σταγόνες ζαχαροπλαστικής  των χρωμάτων του θέλουμε και ανακατεύουμε πολύ ελαφρά.

 

  • Σε ένα βουτυρωμένο ταψί, στρωμένο με λαδόκολλα ή σιλικόνη, αραδιάζουμε  με το κορνέ ή με κουτάλι, το μείγμα σε στρογγυλό σχήμα διαμέτρου 3 εκ. αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους, γιατί με το ψήσιμο φουσκώνουν και απλώνουν.

 

  • Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 20΄περίπου. Τα βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσουν στο ταψί.
  • Αφού κρυώσουν εντελώς  τα κάνουμε σάντουιτς γεμίζοντάς τα με μαρμελάδα.

 

φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών

Μοιράσου: