Εκτέλεση

  • Πλένουμε τα σταφύλια, ξεχωρίζουμε τις ρώγες και τις βάζουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με τη ζάχαρη και το νερό. Βράζουμε για 15 λεπτά, κλείνουμε τη φωτιά και αφήνουμε για 12 ώρες περίπου.

 

  • Βράζουμε πάλι για 10-15 λεπτά ή όσο χρειάζεται για να δέσει το σιρόπι. Στο τέλος προσθέτουμε το χυμό λεμονιού (βοηθάει να μη ζαχαρώσει το γλυκό) και την αρμπαρόριζα ή τη βανίλια για άρωμα. Αν το σιρόπι φαίνεται ότι δεν έχει δέσει βράζουμε λίγο ακόμα.

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.

 

φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών

Ετικέτες:

Μοιράσου: