Εκτέλεση

  • Ψιλοκόβουμε το κοτόπουλο και το ρίχνουμε στο μπλέντερ ή στο μούλτι μαζί με όλα τα υλικά και χτυπάμε μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ, τo καλύπτουμε με το καπάκι του ή με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 1 έως δύο ώρες. Μετά ζυμώνουμε λίγο το μείγμα και πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια. Τα τοποθετούμε σε ταψί ή σε άλλο πυρίμαχο σκεύος στρωμένο με λαδόκολλα ή αλουμινόχαρτο λαδωμένο.

 

  • Ψήνουμε τα κεφτεδάκια σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 – 190 βαθμούς για 20 – 30 περίπου μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.
φωτογραφία οδηγιών