Εκτέλεση

Κλασικό, οικονομικό, ελαφρύ, γευστικό και υγιεινό…

Ως συνοδευτικό… αλλά και ως κυρίως πιάτο με λίγη φέτα και λίγο φρέσκο ψωμάκι…

 

  • Πλένουμε πολύ καλά τα πράσα με προσοχή γιατί συνήθως εισχωρεί λάσπη ανάμεσα στα φύλλα. Τα κόβουμε σε φαρδιές ροδέλες και τα σοτάρουμε ελαφρά μαζί με το κρεμμύδι σε καυτό ελαιόλαδο μέσα σε μία ανοιχτή κατσαρόλα.

 

  • Προσθέτουμε τα καρότα, τη ντομάτα, αλάτι, πιπέρι λίγο ζεστό νερό, ρίχνουμε τα μυρωδικά και τ’ αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά μέχρι να σωθούν τα υγρά τους και μείνουν με το λάδι τους. Λίγο πριν τα σερβίρουμε, τα περιχύνουμε με χυμό λεμονιού.

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.

 

φωτογραφία οδηγιών