Πλένουμε το κρέας και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και μόλις κάψει βάζουμε το κρέας. Το ανακατεύουμε να ροδίσει ελαφρά απ’ όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με ένα φλιτζ. κρασί και αφήνουμε να βράσει μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τα φύλλα δάφνης, αλάτι, πιπέρι, 2 ποτήρια … Συνεχίστε να διαβάζετε το Χοιρινό με δαμάσκηνα.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί