Εκτέλεση

  • Καθαρίζουμε τις αγκινάρες αφαιρώντας τα σκληρά φύλλα και το εσωτερικό χνούδι (μαλλί) που έχει στο κέντρο. Κρατάμε μόνο το τρυφερό μέρος και τα τρυφερά εσωτερικά φύλλα. Τις κόβουμε σε λεπτές φέτες και τις αλείφουμε αμέσως με χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσουν. Χτυπάτε το ελαιόλαδο με το λεμόνι, και το αλάτι , περιχύνουμε τις αγκινάρες, προσθέτουμε το κρεμμύδι, τις ελιές, το μαϊντανό, το καρότο και σερβίρουμε αμέσως.

 

φωτογραφία οδηγιών

Ετικέτες:

Μοιράσου: