Εκτέλεση

Πλένουμε τα φύλλα μαρουλιού και τα αφήνουμε να στραγγίσουν από τα νερά τους. Καθαρίζουμε τις αγκινάρες, τις βάζουμε σε ένα μπόλ με νερό και χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσουν. Στη συνέχεια τις βράζουμε λίγο να μαλακώσουν και τις στραγγίζουμε. Μόλις κρυώσουν, ετοιμάζουμε τη σαλάτα. Κόβουμε τα μαρούλια, τοποθετούμε όλα τα λαχανικά σε μια πιατέλα και αλατίζουμε. Χτυπάμε το λάδι με το μηλόξιδο και περιχύνουμε τη σαλάτα. Στολίζουμε με το μαϊντανό και σερβίρουμε.

φωτογραφία οδηγιών

Ετικέτες:

Μοιράσου: