Εκτέλεση

  •  Σ’ ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το γάλα, ρίχνουμε μέσα την κουβερτούρα και ανακατεύουμε να λιώσει η σοκολάτα. Αφήνουμε να κρυώσει το μείγμα σοκολάτας και προσθέτουμε τη σαντιγύ ανακατεύοντας με απαλές κινήσεις να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

 

  • Ετοιμάζουμε ένα μείγμα με το γάλα, το κονιάκ και τη ζάχαρη άχνη. Σ’ αυτό το μείγμα βουτάμε τα μισά σαβαγιάρ και τα στρώνουμε σε μια πιατέλα.  Από πάνω ρίχνουμε τα μισά φρουί γλασέ και το μισό μείγμα σοκολάτας.

 

  • Συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα σαβαγιάρ, φρουί γλασέ και σοκολάτα. Γαρνίρουμε με σαντιγύ. Εγώ πρόσθεσα  σοκοφρετένιες μπαλίτσες και τρούφα.

φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών