Εκτέλεση
Κοσκινίζουμε σε ένα μπολ τα υλικά : αλεύρι, μπέικιν, κανέλα, γαρίφαλο
Σε άλλο μπολ χτυπάμε το λάδι μαζί με τη ζάχαρη και ρίχνουμε το χυμό από το πορτοκάλι. Συνεχίζουμε το χτύπημα για μερικά λεπτά και προσθέτουμε το μείγμα με το αλεύρι. Ανακατεύουμε με κουτάλι και ρίχνουμε στο μείγμα τα κράνμπερι και τα καρύδια.
Απλώνουμε το μείγμα σε ένα λαδωμένο ταψί (28 ή 30 νούμερο), και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160-170 βαθμούς, ανάλογα τον φούρνο για 40-50 λεπτά περίπου.
- Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.