Εκτέλεση

Κοσκινίζουμε σε ένα μπολ τα υλικά : αλεύρι, μπέικιν, κανέλα, γαρίφαλο
Σε άλλο μπολ χτυπάμε το λάδι μαζί με τη ζάχαρη και ρίχνουμε το χυμό από το πορτοκάλι. Συνεχίζουμε το χτύπημα για μερικά λεπτά και προσθέτουμε το μείγμα με το αλεύρι. Ανακατεύουμε με κουτάλι και ρίχνουμε στο μείγμα τα κράνμπερι και τα καρύδια.

Απλώνουμε το μείγμα σε ένα λαδωμένο ταψί (28 ή 30 νούμερο), και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160-170 βαθμούς, ανάλογα τον φούρνο για 40-50 λεπτά περίπου.

φωτογραφία οδηγιών

Μοιράσου: