Πλένουμε καλά τα μήλα. Κόβουμε το πάνω μέρος με το κοτσάνι σαν καπάκι και με ένα κουτάλι και τη βοήθεια ενός μαχαιριού ή με ειδικό εργαλείο αφαιρούμε το κεντρικό μέρος τους με τα κουκούτσια προσέχοντας να μη δημιουργηθεί τρύπα από κάτω. Κόβουμε μία λεπτή φέτα και από την άλλη πλευρά των μήλων ώστε να μπορούν … Συνεχίστε να διαβάζετε το Μήλα γεμιστά.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί