Σε ένα μπολ βάζουμε το ¼ από το αλεύρι, τη μαγιά λίγο χλιαρό νερό και κάνουμε μία αραιή ζύμη. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και από πάνω με πετσέτες ή το βάζουμε σε πολύ χλιαρό φούρνο για να διπλασιαστεί σε όγκο. Σε μία μεγάλη λεκάνη κοσκινίζουμε το υπόλοιπο αλεύρι, προσθέτουμε το αλάτι και κάνουμε μια λακκούβα … Συνεχίστε να διαβάζετε το Χριστόψωμο.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί