Γέμιση γαλοπούλας-έχει ένα μυστικό
Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι μαζί με τον κιμά. Μόλις αρχίσει να ροδίζει σβήνουμε με το κρασί. Αφού εξατμιστεί το κρασί προσθέτουμε τα κάστανα, τις σταφίδες, το κουκουνάρι, αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε να σιγοβράσει η γέμιση μέχρι να σωθούν τα υγρά της, βγάλουν τα υλικά τα αρώματα τους και γίνει η γέμιση … Συνεχίστε να διαβάζετε το Γέμιση γαλοπούλας-έχει ένα μυστικό.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί