Καρδιτσιώτικη πρωτοχρονιάτικη πίτα παραδοσιακή βασιλόπιτα! Την ονομάζουμε «αετόπιτα» γιατί είναι φτιαγμένη με το τμήμα του γουρουνιού «αετός» (ψαχνό – τρυφερό και νόστιμο κρέας) που βρίσκεται κατά μήκος του στέρνου… Πλένουμε καλά το κρέας, το κόβουμε σε πολύ μικρά κομμάτια και το βάζουμε σε μία κατσαρόλα με νερό όσο να το καλύπτει. Αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε για … Συνεχίστε να διαβάζετε το Αετόπιτα Καρδιτσιώτικη.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί