Εκτέλεση
- Γευστικότατο μοσχάρι κοκκινιστό με φρέσκα μπαρμπουνοφάσουλα (χάντρες)!
- Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τη βάζουμε στη φωτιά. Μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε το μοσχάρι, σοτάρουμε από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να μαλακώσει και γίνει διάφανο. Προσθέτουμε την πάπρικα, τον πελτέ και τις ντομάτες. Ανακατεύουμε, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε βράσει με τη ντομάτα για 15 λεπτά.
- Προσθέτουμε ζεστό νερό, και βράζουμε σε μέτρια φωτιά με σκεπασμένη την κατσαρόλα μέχρι να μαλακώσει το κρέας για μία ώρα περίπου. Παρακολουθούμε και αν χρειαστεί προσθέτουμε ζεστό νερό.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε τις χάντρες και το μαϊντανό. Μαγειρεύουμε για 30 ακόμα ή όση ώρα θα χρειαστεί να βράσουν και οι χάντρες και μείνει το φαγητό μας με μελωμένη σάλτσα.
- Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.