Γευστικότατο χοιρινό ρολό για όμορφα κυριακάτικα και γιορτινά τραπεζώματα! Χαράζουμε το ρολό κατά μήκος με τρόπο ώστε να μη κόψουμε το δίχτυ. Σε κάθε χαραμάδα τοποθετούμε δαμάσκηνα (κρατάμε τα μισά). Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και μόλις κάψει βάζουμε το ρολό. Το γυρίζουμε να ροδίσει ελαφρά απ’ όλες τις πλευρές. Σβήνουμε … Συνεχίστε να διαβάζετε το χοιρινό ρολό με δαμάσκηνα.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί