Αγριογούρουνο στη γάστρα από τη Ράνια
Πλένουμε πολύ καλά και κόβουμε το αγριογούρουνο σε μερίδες. Βάζουμε τα κομμάτια σε ένα μπολ ρίχνουμε μέσα το κρασί, το βαλσάμικο, τους κόκκους (μπαχάρι και πιπέρι), τα φύλλα δάφνης και δενδρολίβανο ή θυμάρι. Σκεπάζουμε καλά και αφήνουμε το κρέας στη μαρινάδα για ένα βράδυ ή για αρκετές ώρες στο ψυγείο. Την επομένη στραγγίζουμε τα κομμάτια, … Συνεχίστε να διαβάζετε το Αγριογούρουνο στη γάστρα από τη Ράνια.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί