Εκτέλεση

  • Γευστικός  μεζές… με καβουρμά, θρακιώτικο αλλαντικό από την Κομοτηνή!

 

  • Κόβουμε τον καβουρμά σε μικρά κομμάτια.

 

  • Βάζουμε ενα αντικολλητικό τηγάνι στη φωτιά. Μόλις κάψει προσθέτουμε τον καβουρμά και σοτάρουμε μέχρι να βγάλει το λίπος του και να ροδίσει ελαφρώς. Ανοίγουμε χώρο ανάμεσα στα κομμάτια του καβουρμά και σπάμε ένα ένα τα αυγά. Ρίχνουμε λίγο αλάτι σε κάθε αυγό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σκεπάζουμε με καπάκι. Τ΄ αφήνουμε μέχρι να ψηθούν και ασπρίσουν τ’ ασπράδια. Ο κρόκος δεν πρέπει να πήξει πολύ.

 

  • Πασπαλίζουμε και την πάπρικα και σερβίρουμε ζεστό.

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.
φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών