Καθαρίζουμε την αλμύρα, αφαιρούμαι αν υπάρχουν σκληρά κοτσάνια (το καταλαβαίνουμε στο καθάρισμα γιατί τα τρυφερά σπάνε με το χέρι, διαφορετικά είναι σκληρά και τ΄ αφαιρούμε), πλένουμε καλά και την αφήνουμε για λίγα λεπτά μέσα σε αρκετό νερό και 1 κ.σ. ξίδι. Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε αρκετό νερό και τη βάζουμε στη φωτιά. Μόλις αρχίσει … Συνεχίστε να διαβάζετε το Αλμύρα σαλάτα.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί