Εκτέλεση
Βάζουμε το πλιγούρι σε ένα μπολ και γεμίζουμε (να καλυφθεί) με ζεστό νερό. Αφήνουμε το πλιγούρι να μαλακώσει για 40 – 50 λεπτά περίπου. Στο μεταξύ τοποθετούμε σε σαλατιέρα τις ντομάτες, το αγγούρι, τα κρεμμυδάκια και τα μυρωδικά. Μόλις βεβαιωθούμε ότι έχει μαλακώσει καλά το πλιγούρι το στραγγίζουμε και το προσθέτουμε στα υπόλοιπα υλικά. Ρίχνουμε το χυμό λεμονιού, λάδι, αλάτι, πάπρικα και ανακατεύουμε. Βάζουμε τη σαλάτα στο ψυγείο για μία με δύο ώρες πριν τη σερβίρουμε.