Πλένουμε καλά τα κολοκυθάκια. Πετάμε τα σκληρά κοτσάνια τους και τα κόβουμε σε φαρδιές αλλά πολύ λεπτές λωρίδες. Το ίδιο κάνουμε με τα καρότα. Τα βάζουμε όλα σε ένα μπολ, προσθέτουμε τα υλικά για το μαρινάρισμα και τ’ αφήνουμε στο ψυγείο για 20 έως 30 λεπτά. Καθαρίζουμε την ψημένη τσιπούρα (αφαιρούμε το δέρμα της … Συνεχίστε να διαβάζετε το Τσιπούρα σαλάτα.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί