Εκτέλεση

  • Πλένουμε καλά τα κολοκυθάκια. Πετάμε τα σκληρά κοτσάνια τους και τα κόβουμε σε φαρδιές αλλά πολύ λεπτές λωρίδες. Το ίδιο κάνουμε με τα καρότα. Τα βάζουμε όλα σε ένα μπολ, προσθέτουμε τα υλικά για το μαρινάρισμα και τ’ αφήνουμε στο ψυγείο για 20 έως 30 λεπτά.

 

  • Καθαρίζουμε την ψημένη τσιπούρα (αφαιρούμε το δέρμα της και τα κόκαλα – αγκάθια) την κόβουμε σε κομμάτια μπουκιάς και τη βάζουμε σε ένα μπολ. Ξεφλουδίζουμε τις ψημένες πιπεριές τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τις ρίχνουμε στο μπολ με την πέστροφα.

 

  • Βγάζουμε απ’ το ψυγείο τα μαριναρισμένα κολοκυθάκια και καρότα, τα προσθέτουμε στην τσιπούρα,  χτυπάμε τα υλικά της σάλτσας να ομογενοποιηθούν και τα ρίχνουμε στη σαλάτα. Ανακατεύουμε απαλά, στολίζουμε με τα φρέσκα φύλλα μέντας, ρίχνουμε από πάνω ψιλοκομμένο σχοινόπρασο και σερβίρουμε.

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.
φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών