Αντιοξειδωτικός χυμός από κορόμηλα

Αφαιρούμε τα κοτσάνια από τα κορόμηλα και τα πλένουμε καλά. Τα βάζουμε σε μία μεγάλη κατσαρόλα, προσθέτουμε 1 και 1/2 φλιτζ. νερό και τα αφήνουμε να βράσουν. Μόλις μαλακώσουν και βγάλουν τους χυμούς τους, τα αδειάζουμε σε ένα σουρωτήρι με μεγάλες τρύπες. Κάτω απ’ το σουρωτήρι τοποθετούμε μία κατσαρόλα για να συγκεντρώσουμε το υγρό που βγάλανε τα … Συνεχίστε να διαβάζετε το Αντιοξειδωτικός χυμός από κορόμηλα.