Εκτέλεση

Υπέροχο αρωματικό!… ιδιαίτερο παραδοσιακό λικέρ με κουμκουάτ!!!

  • Πλένουμε καλά τα κουμκουάτ και τα στεγνώνουμε. Τα χαράζουμε σε 3 έως 4 σημεία κάθετα, τα βάζουμε μαζί με τη ζάχαρη και το τσίπουρο ή όποιο άλλο ποτό επιλέξουμε σε βάζο με φαρδύ στόμιο, το κλείνουμε καλά και τ’ αφήνουμε σε σκοτεινό και δροσερό μέρος για ένα έως ενάμιση μήνα. Κατά διαστήματα ανακινούμε το βάζο  μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και το ξαναβάζουμε στη θέση του.

 

  • Μετά το πέρασμα του απαιτούμενου χρόνου σουρώνουμε το ποτό, πετάμε τα φρούτα, και το φιλτράρουμε χρησιμοποιώντας διπλό τουλπάνι ή τούλι ή φίλτρο του καφέ.

 

  • Αδειάζουμε το ποτό σε καθαρό αποστειρωμένο μπουκάλι και το κλείνουμε καλά. Έτοιμο να το απολαύσουμε!

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.
φωτογραφία οδηγιών