Αφαιρούμε τα φύλλα και τα κοτσάνια από τα κορόμηλα και τα πλένουμε καλά. Τα βάζουμε σε μία μεγάλη κατσαρόλα, προσθέτουμε νερό και τ’ αφήνουμε να βράσουν. (Υπολογίζουμε για 2 κιλά κορόμηλα 1 ποτήρι νερό). Τα βράζουμε για 15 έως 20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και βγάλουν τα υγρά τους. Κλείνουμε τη φωτιά και τ’ αφήνουμε αρκετές ώρες … Συνεχίστε να διαβάζετε το Σιρόπι από κορόμηλα.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί