Ετοιμάζουμε το παντεσπάνι… Η εκτέλεση της συνταγής εδώ Ετοιμάζουμε την κρέμα… …Ρίχνουμε το μισό γάλα σε μία μικρή κατσαρόλα με κοίλο πυθμένα, ώστε να ανακατεύεται η κρέμα καλά και να μην κολλάει στις γωνίες του πυθμένα της κατσαρόλας. Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το κορν φλαουρ, τα αυγά, τη μισή ζάχαρη, 1 … Συνεχίστε να διαβάζετε το Χριστουγεννιάτικος κορμός.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί