Σε ένα μπολ χτυπάμε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη μαζί με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει το μείγμα και να γίνει αφράτο. Προσθέτουμε τα αυγά μετά το γάλα και συνεχίζουμε να χτυπάμε για να ενσωματωθούν καλά τα υλικά. Ρίχνουμε τη βανίλια και λίγο – λίγο το αλεύρι. Μαζί με το αλεύρι που θα ρίξουμε πρώτα … Συνεχίστε να διαβάζετε το Χριστουγεννιάτικα μπισκότα.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί