Εκτέλεση

Τρίβουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ ή σε μούλτι και τα μοιράζουμε στα ποτηράκια. Αναμειγνύουμε το τυρί κρέμα με το ζαχαρούχο γάλα, τη σαντιγί και το λιωμένο ζελέ ανανά (αφού πρώτα κρυώσει) και χτυπάμε στο μίξερ μέχρι να πετύχουμε μια πηχτή κρέμα. Μοιράζουμε και την κρέμα στα ποτηράκια πάνω από τα μπισκότα και βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει (να πήξει). Αφού παγώσει καλά ή λίγο πριν σερβίρουμε τα ατομικά μας cheesecake απλώνουμε από πάνω τη μαρμελάδα με απαλές κινήσεις. Αν η μαρμελάδα είναι πολύ πηχτή την αραιώνουμε με ελάχιστο νερό ή κάποιο λικέρ της αρεσκείας μας.

φωτογραφία οδηγιών