cheesecake μελομακάρονο ανθότυρο μέλι
Θρυμματίζουμε στο μούλτι τα μελομακάρονα. Τα βάζουμε σε μία φόρμα με αποσπώμενη βάση διαμέτρου 18 έως 20 εκατοστών και πιέζουμε για να απλωθούν ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια της βάσης. Μουλιάζουμε τα φύλα ζελατίνης σε κρύο νερό για 4 λεπτά. Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ρίχνουμε το μέλι και το βάζουμε στη φωτιά να ζεσταθεί … Συνεχίστε να διαβάζετε το cheesecake μελομακάρονο ανθότυρο μέλι.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί