Ετοιμάζουμε την καραμέλα Αρκετές ώρες πριν ή από την προηγούμενη ημέρα, βράζοντας το κουτί με το ζαχαρούχο για 2 ώρες και 30΄ σε κατσαρολάκι με νερό σε μέτρια φωτιά, φροντίζοντας πάντα να έχει νερό μέχρι τα χείλη του κουτιού και συμπληρώνουμε με νερό όταν εξατμίζεται. Ετοιμάζουμε την κρέμα Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος με … Συνεχίστε να διαβάζετε το Κορμός σοκολάτας με καραμέλα.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί