Ετοιμάζουμε πρώτα το σιρόπι… Βράζουμε σε μία κατσαρόλα όλα τα υλικά για το σιρόπι μέχρι να δέσει. Αποσύσουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει. Ετοιμάζουμε τη ζύμη… Χτυπάμε την ζάχαρη με το ελαιόλαδο δυνατά μέχρι να αποκτήσουμε αφράτο μείγμα. Ρίχνουμε τη σόδα στο χυμό πορτοκαλιού για να διαλυθεί και μόλις φουσκώσει τον … Συνεχίστε να διαβάζετε το Ισλί.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί