Κοσκινίζουμε το σουσάμι και το πλένουμε (αν δεν είναι καθαρό) για να φύγει το χώμα και άλλα σκουπιδάκια. Αφού στεγνώσει το ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να πάρει λίγο χρώμα. Μπορούμε να το ψήσουμε και σε τηγάνι στο μάτι της κουζίνας αλλά με προσοχή. Το σουσάμι αν παραψηθεί πικρίζει. Στη συνέχεια κι ενώ το σουσάμι … Συνεχίστε να διαβάζετε το Σουσαμόπιτα-παρασοδιακή.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί