Εκτέλεση

  • Σε ένα μπολ χτυπάμε το αυγό και προσθέτουμε το γάλα ανακατεύοντας καλά. Μόλις τα υλικά αναμειχθούν καλά ρίχνουμε τη φέτα και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.

 

  • Προσθέτουμε το αλεύρι λίγο – λίγο τόσο όσο χρειαστεί για να γίνει το μείγμα χυλός μέτριος, ούτε πολύ αραιός, ούτε πολύ πηχτός.

 

  • Ρίχνουμε στο τηγάνι ελαιόλαδο να καλυφθεί καλά ο πάτος του και το βάζουμε στη φωτιά να κάψει. Με ένα κουτάλι της σούπας παίρνουμε από το μείγμα και ρίχνουμε στο τηγάνι. Τηγανίζουμε για μερικά λεπτά και γυρίζουμε τις τηγανίτες να ροδίσουν και από την άλλη πλευρά.

 

  • Όταν είναι έτοιμες τις βγάζουμε από το τηγάνι και τις τοποθετούμε σε μια πιατέλα πάνω σε χαρτί κουζίνας. Τις σερβίρουμε σε καθαρή πιατέλα ζεστές, σκέτες ή με μέλι ή με ζάχαρη.