Εκτέλεση

Μπορούμε να παραλείψουμε τη σάλτσα και να βάλουμε γύρω στο ρολό πατάτες ή και τα δύο… Το αποτέλεσμα πάντα είναι απολαυστικό!

 

  • Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά για το μείγμα του κιμά, ανακατεύουμε καλά και το απλώνουμε πάνω στη λαδόκολλα αφού πρώτα τη λαδώσουμε. Του δίνουμε παραλληλόγραμμο σχήμα διαστάσεων περίπου 30 εκ. επί 20 εκ. περίπου. Τοποθετούμε πάνω του τα βρασμένα αυγά σε σειρά στη μέση το ένα δίπλα στο άλλο. Τυλίγουμε τον κιμά σε ρολό, πιέζοντας τις άκρες με τα χέρια προσέχοντας να κλείσουμε καλά μέσα τα αυγά. τυλίγουμε το ρολό με τη λαδόκολλα και μετά με το αλουμινόχαρτο.

 

  • Το τοποθετούμε σε ταψί ή άλλο πυρίμαχο σκεύος και βάζουμε να ψηθεί σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 – 190 βαθμούς. Μετά από μισή ώρα περίπου, αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και τη λαδόκολλα, περιχύνουμε με το μείγμα της σάλτσας και συνεχίζουμε το ψήσιμο  για 20 έως 30 περίπου μέχρι να δέσει και η σάλτσα. Το βγάζουμε από το φούρνο το κόβουμε σε χοντρές φέτες και το σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές ή πουρέ και δροσερή σαλάτα!!!

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.
φωτογραφία οδηγιών