Εκτέλεση
- Ρίχνουμε όλα τα λαχανικά και τα μυρωδικά σε ένα πυρέξ. Ρίχνουμε λίγο αλάτι, ανακατεύουμε και τα απλώνουμε όλα καλά στρωμένα. Ρίχνουμε και το νερό.
- Αλατίζουμε τα φιλέτα λαβράκι και τα τοποθετούμε πάνω στα λαχανικά. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με τον κουρκουμά και καλύπτουμε το πυρέξ με αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς C για 35 – 45 λεπτά περίπου, πάντα σύμφωνα με το φούρνο μας. Προς το τέλος αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε λίγο ακόμα να πάρει χρώμα το λαβράκι.