Μοσχάρι στη λαδόκολα

14 Ιουλίου 2017

…με τυριά και ντοματίνια! 

Σε σιγανό  ψήσιμο μέσα στη λαδόκολλα, μόνο με τα υγρά των υλικών, δένουν οι γεύσεις και τα αρώματα μεταξύ τους και μας δίνουν ένα πιάτο γευστικό! Ταιριάζει με πιλάφι πλιγούρι, τηγανιτές πατάτες και μια δροσερή σαλάτα! 

Και με καλό κρασί φυσικά για να το απολαύσουμε με αγαπημένα πρόσωπα… 

Υλικά

(για 4 άτομα)

  • 1 κιλ. μοσχάρι (σπάλα)
  • 2 φλιτζ. του τσαγιού ντοματίνια
  • 200 γραμ. γραβιέρα κομμένη σε κύβους
  • 200 γραμ. τυρί φέτα κομμένη σε κύβους
  • ½ κ.γ. κανέλα
  •  ½ κ.γ. μπαχάρι
  • ½ κ.γ. μοσχοκάρυδο
  • 1 κ.σ. διάφορα αρωματικά (θυμάρι, ρίγανη, δεντρολίβανο)
  • 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά
  • αλάτι – πιπέρι
  • ½ φλιτζ. του τσαγιού ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Κόβουμε το κρέας σε μπουκιές, το βάζουμε σε ένα μπολ ρίχνουμε τα μυρωδικά – μπαχαρικά, αλάτι και ανακατεύουμε, προσθέτουμε και το ελαιόλαδο.

Απλώνουμε πάνω στον πάγκο της κουζίνας η στο τραπέζι δύο φύλλα αλουμινόχαρτο και από πάνω δύο φύλλα λαδόκολλα. Βάζουμε το κρέας πάνω στην λαδόκολλα και απλώνουμε από πάνω τα τυριά και τα ντοματίνια.

Ανακατεύουμε απαλά και τυλίγουμε πρώτα με τη λαδόκολλα και μετά με το αλουμινόχαρτο. Βάζουμε το πακέτο σε ένα ταψάκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 -180 βαθμούς C για 2 ώρες.

 

 

φωτογραφία οδηγιών
φωτογραφία οδηγιών
φωτογραφία οδηγιών
Μοιράσου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.