Εκτέλεση

  • Με τα σπασμένα αυγά του Πάσχα! Φτιάχνουμε μία γευστικότατη τάρτα που θα αρέσει και θα λατρέψουν  όλοι…

 

  • Λαδώνουμε ένα στρογγυλό ταψάκι ή άλλο πυρίμαχο σκεύος  διαμέτρου 28 – 30 εκατοστών. Απλώνουμε ένα – ένα τα φύλλα κρούστας και τ’ αλείφουμε με ελαιόλαδο. Τα διπλώνουμε στη μέση ή τα κόβουμε… Θα χρειαστούν περίπου τα μισά. Τα υπόλοιπα θα τα χρησιμοποιήσουμε σε κάποια άλλη συνταγή

 

  • Καθαρίζουμε τ’ αυγά τα κόβουμε στη μέση και τα τοθετούμε πάνω στη φέτα. Σ’   ένα μπολ χτυπάμε τ’ αυγά. Προσθέτουμε λίγο αλάτι,  πιπέρι το γάλα και ανακατεύουμε.
    Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψάκι και βάζουμε από πάνω  τα ντοματίνια κομμένα στη μέση. Σκορπάμε από πάνω τα φύλλα ρίγανης.
    Διπλώνουμε προς τα μέσα τα φύλλα που εξέχουν δημιουργώντας κόθρο. Ραντίζουμε από πάνω με ελαιόλαδο.
    Ψήνουμε σε προθερμασμένο  φούρνο στους  180 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά,  μέχρι να ροδίσει η τάρτα.

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.