Εκτέλεση
- Βάζουμε τον κιμά σε ένα μπολ ή σε λεκάνη προσθέτουμε το κρεμμύδι, το αυγό, το ψωμί τριμμένο, τα μυρωδικά, το λάδι, αλάτι και πιπέρι.
Ζυμώνουμε καλά το μείγμα, πλάθουμε μεγάλα μπιφτέκια, πιέζουμε να τα πλατύνουμε και τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι ή δίσκο.
- Ετοιμάζουμε τη γέμιση:
- Σε ένα τηγάνι (αντικολλητικό) ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια. Ρίχνουμε το σπανάκι, τα υπόλοιπα χόρτα, τη λιαστή ντομάτα, την πάπρικα, αλάτι πιπέρι και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε για να ενωθούν τα υλικά και στο τέλος προσθέτουμε τη φέτα συνεχίζοντας το ανακάτεμα. Μοιράζουμε τη γέμιση πάνω στα μισά μπιφτέκια, βάζουμε τα άλλα μισά από πάνω, πιέζουμε τις άκρες και κλείνουμε καλά μέσα τη γέμιση.
- Ψήνουμε τα μπιφτέκια σε αντικολλητικό τηγάνι ή στο φούρνο στους 170 – 180 βαθμούς C μέσα σε λαδωμένο ταψάκι ή στη σχάρα μέχρι να ψηθούν και από τις δύο πλευρές. Υπολογίζουμε 10 λεπτά περίπου για κάθε πλευρά. Έτοιμα να τα απολαύσουμε με μια δροσερή και γευστική σαλάτα!
Υπεροχη συνταγη για τα γεμιστα μπιφτεκια!!!