Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα ψάρια, τα πλένουμε και τ’ αφήνουμε λίγο να στραγγίσουν τα πολλά νερά τους.
Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια, τα κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες, ψιλοκόβουμε το σκόρδο το ρίχνουμε στα κρεμμύδια και ανακατεύουμε. Τ’ απλώνουμε στο ταψί του φούρνου και από πάνω τους τοποθετούμε τα ψάρια αλατισμένα.

Στο μπολ όπου έχουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, ρίχνουμε το μαϊντανό, το χυμό λεμονιού,  ανακατεύουμε και απλώνουμε το μείγμα πάνω στα ψάρια. Τοποθετούμε από πάνω τις φέτες ντομάτας, ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι και περιχύνουμε με ελαιόλαδο.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 – 190 βαθμούς C για 30′ περίπου μέχρι να ψηθούν τα ψάρια και οι φέτες ντομάτας.

 

 

 

 

φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών