Εκτέλεση
- Κόβουμε το κρέας σε μερίδες και το πλένουμε καλά. Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και σοτάρουμε το κατσικάκι για 10 – 15 λεπτά από όλες τις πλευρές, μέχρι να ροδίσει ελαφρώς. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, σοτάρουμε για 5 λεπτά και αλατοπιπερώνουμε. Ρίχνουμε 2 ποτήρια ζεστό νερό και βράζουμε το κρέας μέχρι να μαλακώσει.
- Όση ώρα το κρέας βράζει πλένουμε τα φύλλα από τα μαρούλια ένα – ένα πολύ καλά τα χοντροκόβουμε και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα μαζί τον άνηθο και το μάραθο. Αφήνουμε να βράσουν για 15 – 20 λεπτά και στo τέλος ρίχνουμε το χυμό λεμονιού.