Εκτέλεση

  • Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το  ελαιόλαδο και τη βάζουμε στη φωτιά. Μόλις κάψει ρίχνουμε κρέας το ανακατεύουμε να ροδίσει ελαφρά και προσθέτουμε το κρεμμύδι. Ανακατεύουμε και μόλις το κρεμμύδι  πάρει χρυσό χρώμα και να μαλακώσει αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το σκόρδο, την πάπρικα, τη ντομάτα και τη ζάχαρη. Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μαλακώσει καλά το κρέας (για 1 ώρα περίπου… ίσως και λίγο παραπάνω). Αν χρειαστεί προσθέτουμε ζεστό νερό.

 

  • Μόλις το κρέας είναι έτοιμο, προσθέτουμε τις μπάμιες, το μαϊντανό, ανακινούμε λίγο την κατσαρόλα και αν χρειαστεί συμπληρώνουμε ζεστό νερό ώστε να βράσουν και οι μπάμιες. Σιγοβράζουμε για 20 έως 40 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν οι μπάμιες και να μελώσει η σάλτσα.

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.
φωτογραφία οδηγιών