Εκτέλεση
- Πλένω καλά τα κολοκυθάκια, κόβω το κοτσάνι και την άκρη από κάτω και τα τρίβω στον τρίφτη του κρεμμυδιού όπως είναι με την πράσινη φλούδα. Τα βάζω στο τρυπητό και τα πατάω να φύγει το πολύ νερό. Μετά τα βάζω στη λεκάνη ρίχνω αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, δυόσμο, μαϊντανό, άνηθο, αυγά, λάδι, ανακατεύω και προσθέτω λίγο – λίγο το αλεύρι όσο πάρει για να γίνει το μείγμα σαν χυλός. Ρίχνω το μπέικιν πάουντερ, ανακατεύω πάλι και βάζω το τυρί τριμμένο με το χέρι και λίγο ρύζι.
- Ανακατεύω και απλώνω το χυλό σε λαδωμένο ταψί. Ψήνω σε προθερμασμένο μέτριο φούρνο μισή ώρα περίπου ανάλογα με το φούρνο, μέχρι να ψηθεί και να ροδοκοκκινίσει.
- Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.