Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε τα φύλα δείτε ->εδώ

Ετοιμάζουμε τη γέμιση

  • Σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το μισό ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι. Ρίχνουμε μετά το σπανάκι και το αφήνουμε στη φωτιά μέχρι να φύγουν τα υγρά. Βγάζουμε από τη φωτιά τα βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.

 

  • Σε λαδωμένο ταψί στρώνουμε  4 φύλλα λαδωμένα μεταξύ τους, απλώνουμε τη γέμιση πάνω στα φύλλα και από πάνω βάζουμε άλλα 3 φύλλα και αυτά λαδωμένα μεταξύ τους.

 

  • Με ένα μαχαίρι χαράζουμε την πίτα σε κομμάτια, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και το απλώνουμε με πινέλο. Πασπαλίζουμε με σουσάμι όλη την επιφάνεια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 – 190 βαθμούς C για 50 – 60 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσει.

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.
φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών