Εκτέλεση
- Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σε ένα τηγάνι βαθύ βάζουμε το λάδι και αφού κάψει ρίχνουμε την κάπαρη αφού πρώτα τη στραγγίσουμε από τα υγρά της. Σοτάρουμε για 2 λεπτά και μετά τη βγάζουμε στην άκρη.
- Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα μαζί με τη ζάχαρη. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και μπούκοβο (αν θέλουμε) και αφήνουμε να μαγειρεύουν. Μετά προσθέτουμε την καβουρόψιχα και χαμηλώνουμε τη φωτιά για 2 λεπτά. Τέλος βάζουμε τον άνηθο, την κάπαρη και τα μακαρόνια μέσα στο τηγάνι και ανακατεύουμε καλά.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.
- Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.