Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα αγγούρια, τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε ροδέλες. Σε ένα μπολ βάζουμε τη φέτα και με ένα πιρούνι την πολτοποιούμε. Προσθέτουμε το γιαούρτι και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Ρίχνουμε λίγο αλάτι αν χρειάζεται (σε περίπτωση που το τυρί είναι αλμυρό παραλείπουμε το αλάτι). Με ένα κουταλάκι απλώνουμε μείγμα πάνω από τα αγγούρια. Τα τοποθετούμε σε πιατέλα και τα στολίζουμε με το μαϊντανό και το ρόδι. Τα τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι την ώρα που θα τα σερβίρουμε.